Viktiga sidor

Jönköping

Få upp till 5 offerter gratis på Hushållsnära tjänster i Jönköping. Välj den som passar dig bäst.
hustid

1. Fyll i din offertförfrågan här:

Välj uppdragstyp:

När ska uppdraget påbörjas:

När vill du bli kontaktad?

Beskriv ditt uppdrag:
Var så noggrann som möjlig i din beskrivning. Då får du bättre offerter.

2. Fyll i dina uppgifter:

Ditt namn:

Din epost:

Ditt telefonnummer:

Adress & Ort (där uppdraget ska utföras):

Städlyx Jönköping
Vi erbjuder städtjänster för kontor och privata hushåll (hushållsnära tjänster) i Jönköping. Behöver du hjälp med städning hemma? Med avdraget för hushållsnära tjänster blir det riktigt prisvärt.

Läs mer om Städlyx i Jönköping
Stormtrivs i Jönköping
Stormtrivs ger dig möjlighet att komma hem till ett välstädat och inbjudande hem så du kan prioritera det som är viktigast för dig. Vi kan ta hand om all din reguljära städning, din tvätt och din strykning.

Läs mer om Stormtrivs i Jönköping

  • Fler företag?
  • Här ovanför har vi listat några exempel på företag som erbjuder hushållsnära tjänster i Jönköping. Känner du till något annat företag som skulle passa? Har du egna erfarenheter? Kontakta oss gärna och berätta om vilket företag du vill se i listan. Motivera gärna varför och beskriv dina erfarenheter med egna ord.

Ställ krav på företaget du anlitar

  • F-skatt krävs för att få bruka rut-avdraget.
  • Ett absolut minimumkrav när du anlitar ett företag för hushållsnära tjänster är att de har F-skattsedel. Detta krävs också för att skatteverket ska godkänna eventuella rut-avdrag.

  • Ansvarsförsäkring ett måste.
  • Om olyckan är framme är det viktigt att det finns en försäkring som täcker eventuella skador. För företaget gäller att de har en s.k ansvarsförsäkring.

  • Be om ett provtillfälle innan du bestämmer dig.
  • Innan du skriver ett mer långvarigt kontrakt kan du be om ett provtillfälle. Exempelvis att företaget städar ditt hem en gång. Om du är nöjd så tecknar du avtal – om inte, så letar du vidare efter en annan leverantör. Du kan också be om ett personligt möte med personen som ska utföra tjänsterna.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes